Om DK-AutoCam

DK-AutoCam er en autocamperklub for alle. Vi lægger stor vægt på fællesskab, sammenhold og at hjælpe hinanden. Vi er en lille klub, hvor vi kender hinanden, og hvor der altid er plads til alle. Det er ligegyldigt, hvor du kommer fra, hvordan du ser ud, om du er stor eller lille, om du er medlem af andre autocamperforeninger, eller du er noget helt tredje.

Vores fælles udgangspunkt er vores interesse for autocampere.

Hvem kan blive medlem af DK-AutoCam?

Du kan være medlem, uanset om du allerede har en autocamper, overvejer at købe en autocamper, har lejet en autocamper, eller du bare er interesseret i autocampere. Vi byder alle velkommen, og vi deler gerne vores ferieoplevelser, erfaring med bilerne, og alt andet, der er relevant.

Vores fællesskab er bygget op om interessen for det frie liv, som en autocamper giver.

Hvem møder du, hvis du er medlem af DK-AutoCam?

Som medlem af DK-AutoCam kan du møde autocamperbrugere, der skal på deres første tur i autocamper, og du kan også møde medlemmer, der allerede har været på tur i autocamper. Ligeledes har vi medlemmer, der har rejst i autocamper i mange år, og sidst men ikke mindst kan du møde medlemmer, som bor eller har prøvet at bo i deres autocamper i længere tid. Vores medlemmer kan have en bil med et par madrasser bag i, en van, en lille autocamper, en stor autocamper, en ny autocamper, en gammel autocamper eller slet ingen autocamper.

Vores primære formål er at dele vores erfaringer, uanset om vi har nogen at dele ud af, eller vi gerne vil modtage eller drøfte andres.

DK-AutoCams historie!

Det første frø til klubben blev sået allerede i 1999. Og da vi nåede 2001, begyndte det at spire. Vi afholdt derefter et træf, og i april 2002 var frøet blevet til en smuk blomst. Efter en stiftende generalforsamling startede klubben, som vi i dag kalder DK-AutoCam.

Vores baggrund danner rammen om det gode fællesskab, der er i vores klub.

Hvad får du som medlem af DK-AutoCam?

Klubbens virke er baseret på internetkommunikation. I vores internetbaserede forum, som vi kalder medlemsforum, får du adgang til at skrive spørgsmål, tanker og ideer – og ikke mindst få svar og dialog med de øvrige medlemmer. I medemsforum deler vi også viden om teknik, feriesteder, autocamperpladser, forbrugerspørgsmål, forsikringer, overnatnings- og tømmepladser, træf og meget andet relevant. 

Og har du tid og lyst til selv at invitere til et spontant træf, så er du meget velkommen til det. Vi mødes meget gerne, når vi har tid og lyst. Hos DK-AutoCam kan du skabe nye kontakter med samme interesse, som du selv har. Du får mulighed for at møde klubbens øvrige medlemmer på de træf, vi afholder 2 gange om året. Du kan også deltage på generalforsamlingen, som finder sted i forbindelse med det træf, der afholdes i foråret.

Vores erfaringer kommer alle medlemmer til gode, og vi har alle en stemme.

Hvad koster det, at være medlem af DK-AutoCam?

Et medlemskab af DK-AutoCam koster kun 200 kr. om året. Et medlemskab opgøres altid fra januar til januar, og uanset hvornår på året, du melder dig ind, så betaler du altid 200 kr. frem til det førstkommende årsskifte. Medmindre du melder dig ind i december måned. I så fald betaler du først medlemskab fra januar.

I DK-AutoCam er vi fri af kommercielle interesser, og vores lave kontingent opkræves udelukkende for at dække klubbens driftsomkostninger.

Hvordan bliver du medlem af DK-AutoCam?

Har vi vækket din interesse for og lyst til at være medlem i vores hyggelige klub, så er du velkommen til at sende os denne

Vi glæder os til at byde dig velkommen i DK-AutoCam

Vi ser frem til at møde dig på landevejene!

På klubbens vegne

Eddy Ganløse
Formand DK-AutoCam